רכבים תפעוליים למושבים וקיבוצים
כידוע, ישנן קיבוצים ומושבים בהם מקום העבודה נמצא ברחבי המושב והקיבוץ בו הם מתגוררים. במרבית המקרים, כלי העבודה הנפוץ ביותר בקרב אותם עובדים הוא הרכב התפעולי החשמלי, רכב תפעולי אשר באמצעותו הם מתניידים באופן פשוט ויעיל מנקודה לנקודה, אוספים סחורה או לחילופין תוצרת מסויימת, מספקים אותה באופן ישיר אל בתי המלאכה השונים ברחבי הארץ וכן הלאה וכן הלאה. ניתן לומר באופן חד משמעי כי בעת בה אנו משתמשים ברכב תפעולי צמוד נהנה ממגוון יתרונות שונים כמו התייעלות משמעותית בזמני העבודה שתבוא לידי ביטוי בהתניידות הזריזה ובמעבר הקצר בין התחנות השונות וכמו גם, יוכלו העובדים השונים להגיב לאירועים דחופים תוך זמן קצר בתוך רחבת הקיבוץ או היישוב.
מה המהירות המרבית של הרכב התפעולי?
חשוב לציין כי הרכבים התפעוליים מחזיקים בהגבלת מהירות של עד כ-30 קילומטר לשעה על פי החוק. מדובר למעשה במהירות אידיאלית אשר תבטיח לכם ולשאר העובדים - נהיגה בטוחה ונעימה. לאור העובדה כי למעשה מדובר בנסיעות קצרות אשר מתרחבות ברחבת הקיבוץ, אפשר לומר ללא צל של ספק כי המהירות בהחלט עונה על הדרישות ומעניקה לבעלי התפקידים השונים לבצע את עבודתם בצורה יעילה ואפקטיבית, תוך שמירה על אמצעי זהירות.
רכב שישמש אתכם לאורך כל עונות השנה
אומנם מותקן גגון על מרבית הדגמים המוצעים בשוק הרכבים התפעוליים, אך ניכר כי הוא לא מספיק על מנת להבטיח כי תישארו יבשים בעונת החורף. לכן, במידה ואתם מעוניינים להשתמש ברכב תפעולי במהלך עונת החורף ולהישאר יבשים מהגשם, ההמלצה המרכזית תהיה להתקין כיסוי גשם על גבי הגגון, כיסוי שתפקידו למנוע מרוחות חזקות וכמו גם ממי גשמים לחדור לרכב בעת הנסיעה.